Na het overlijden van mijn mama op 5 november 2019 ontdekte ik dat ik het fijn vind om ervaringen te delen over rouw. Elke ervaring en beleving blijft uniek maar bij gelijkgestemden, vond ik wel steun.Ik besloot een community op Instagram op te richten @astorytoremember.community. Een besloten groep, een vertrouwde omgeving, waarin we praten en schrijven over rouw. Dit biedt troost, hoop, kracht en liefde.

 

EEN PLEK VOOR HERKENNING INSPIRATIE EN STEUN

 

Wat kun je verwachten in de community?

Je kunt verhalen lezen van leden en je eigen verhaal delen. Er komen boeken-, documentaire- en podcasttips voorbij. Die worden bewaard en zijn gemakkelijk terug te vinden. Daarnaast ga ik in de community live met ervaringsdeskundigen die in mijn ogen wat kunnen betekenen voor de groep. Je hoeft er niet per se ‘live’ bij te zijn, je kan het terugkijken via IGTV. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld meditatie en schrijven. We gaan ook in kleine groepen in gesprek via een programma als Teams: ‘A story to remember talks’. Je kan deelnemen aan de community op de manier die bij jou past. Je bent nergens toe verplicht.

Voor wie is deze community?

Voor iedereen die de behoefte voelt te verbinden met gelijkgestemden en op zoek is naar informatie. Of je nu iemand gaat verliezen, iemand verloren hebt, werkzaam bent in de branche of een rouwende kent in je omgeving. Alles is oke. Voel je welkom.

Hoe kun je lid worden?

Door (als je dit nog niet hebt) een account aan te maken op Instagram en een volgverzoek te sturen naar @astorytoremember.community. Ik voeg je dan toe. Kom je er niet uit? Neem dan contact met mij op. Ik help je graag.