YES

HET E-BOOK WORDT NAAR JE MAILBOX VERZONDEN

Tof dat je het e-book hebt aangevraagd. Ik ben hier heel blij mee. Ik weet uit ervaring dat een met zorg ingericht altaar een ware krachtplek kan worden die je helpt te ontladen én op te laden. Nu heb ik een verrassing voor jou, een speciale prijs voor mijn ‘Refresh your home online traject’. Deze prijs is slechts beperkt en alleen op deze pagina geldig.

REFRESH YOUR HOME ONLINE

Het is een traject op afstand voor het maken of updaten van je huisaltaar. Het is interessant als je op weg geholpen wilt worden of toe bent aan verandering maar niet weet waar je moet beginnen. Een kick-start en een stok achter de deur.  Je hebt meerdere contactmomenten, via mail of whatsapp en Zoom.

Deze aanbieding is slechts beperkt geldig

Refresh your home online van €97

voor €67

Boek nu Refresh your home online met €30 euro korting door onderstaand formulier in te vullen. Dan neem ik contact met je op en spreken wij elkaar heel snel.  Ik kijk er naar uit samen te werken.

Testimonial

Romy heeft me geholpen om van een rommelig plankje een huisaltaar te maken. De tips geven richting, zijn eenvoudig uit te voeren en zorgen voor een grote verbetering. Niet alleen de tips ondersteunden mij, ook de manier waarop Romy ernaar kijkt.

Maartje