THIS IS ME

In het kort

Familie- en vriendenmens
Geboren verbinder
Empathisch, integer en intuïtief
Creatief en spiritueel
Bedachtzaam en inventief met oog voor detail
Met een drang naar zelfontwikkeling en bezieling

MIJN PERSOONLIJKE REIS

Heel mijn leven ben ik omringd door liefde. Daar stond ik nooit bewust bij stil, voor mij was die liefde vanzelfsprekend. Ik werkte als conceptstylist bij een modemerk, waar ik creatieve totaalconcepten van A tot Z bedacht en uitvoerde. Dankzij mijn talent voor planning, het bewaren van overzicht én mijn creativiteit was ik daar goed in. So far, so good. Geleidelijk veranderde er echter iets in mij. Wie was ik nou eigenlijk? Waar draaide het leven voor mij om? Ik begon aan een periode van soulsearching en werd moeder van Jent. Het werd me steeds duidelijker wat echte liefde voor mij betekende en waar mijn hart sneller van ging kloppen. Creativiteit, verbinding en energie bleken belangrijke elementen in mijn leven. Ik ontdekte dat mijn creativiteit een vertaling is van mijn belevingswereld, van de plek waar ik sta en van wat ik belangrijk vind in het leven.

Ik had een creatief beroep maar hield me ook bezig met het maken van persoonlijke collages, kaarten en kunst. Met mijn sterk ontwikkelde intuïtie en creativiteit lukte het mij ook de belevingswereld van anderen te vertalen naar iets tastbaars.

In november 2019 stierf mijn moeder. Ondanks mijn intense verdriet voelde ik dat mijn zoektocht, juist door dit overlijden, meer richting kreeg. De puzzelstukjes vielen op hun plek. Ik heb het belang van een fijn thuis en de plek die een dierbare hierin inneemt kunnen ervaren als vanzelfsprekend. Ik voelde wat de waarde is van het herbeleven en laten voortleven van de herinneringen en het bewust stilstaan bij jezelf en je rouw. Voor mij was het duidelijk. Ik wilde andere mensen hierbij ondersteunen. Ik zegde mijn baan op. Nu zet ik mijn styling- en designerachtergrond samen met mijn liefde voor spiritualiteit én mijn energetische gevoeligheid in om anderen te helpen bij het vormgeven van rouw en de mooiste cadeautjes van het leven: liefdevolle herinneringen.