0.1 PERSONAL ART

Een kunstwerk afgestemd op jou en de herinneringen aan je dierbare.
SYMBOLIZE YOUR STORY

Ik geloof in de kracht van beeld, omdat je hier gevoelens, herinneringen en mooie momenten aan kunt koppelen. Door het gebruik van beelden kun je een sfeer neerzetten die past bij jouw essentie. Door de juiste beelden samen te brengen vormen ze jouw verhaal, gevuld met jouw levensenergie. Het symboliseert de relatie tussen jou en je dierbare. En dat is zo krachtig.


ART is a form of love,
ART is the ultimate gift,
ART heals life.

HOE HET WERKT?

Om een persoonlijk kunstwerk te maken dat is afgestemd op jou en jouw dierbare is het voor mij belangrijk dat je me meeneemt in het verhaal, gevoel of moment dat je vast wilt leggen. Ik snap dat dit soms heel persoonlijk is en wil ook graag de tijd nemen om dit samen te bespreken.

Voor een eerste kick-off sessie stuur ik je een vragenlijst en vraag ik je om mij foto’s te sturen van wat jou inspireert of van wat je graag verwerkt wilt hebben in het kunstwerk. Nog geen idee? Ik help je!

Tijdens een kick-offsessie bespreken we jouw wensen, gaan we dieper in op jouw verhaal en onderzoeken we hoe dit mooi in een kunstwerk past. Daarna ga ik het kunstwerk voor je maken en hebben we een feedbackronde. Na gemiddeld vier weken is het klaar en kun je het een mooi plaatsje geven in jouw huis.

Het samen ontwikkelen van een kunstwerk is meer dan alleen een proces. Het is een investering in jezelf en in je rouwproces. Je gaat stilstaan bij jezelf en je dierbare. Eren en herdenken. 

VOORBEELD

Dit kunstwerk is gemaakt voor een dochter van wie de vader is overleden.

In dit kunstwerk zijn een favoriete foto en een handtekening van de vader verwerkt. De linde – de boom van liefde en verbinding – met zijn hartvormige blad staat centraal in het leven van de familie. De aap is een liefdevolle knipoog naar de liefkozende benaming van de vader voor zijn dochters.

‘Ik vind het kunstwerk heel mooi en bijzonder. Romy Heeft me onwijs geholpen de afgelopen weken. Niet alleen door extra stil te staan bij rouw maar ook door me weer in te laten zien wat een prachtig mens papa is en dat ik daar vaker over mag praten.’

VOORBEELD

Dit kunstwerk is gemaakt voor een dochter van wie de moeder is overleden.

Dit kunstwerk staat symbool voor de vrouw, het moederschap en de oneindige verbintenis tussen een moeder en haar dochter. Het bestaat uit een zwangere vrouw, de op de voet van de dochter getatoeëerde tekst ‘alis volat propriis’ (vlieg op eigen vleugels) en het bovenaanzicht van de calla, de lievelingsbloem van de moeder.

De dochter bleek zwanger bij het ontstaan van het kunstwerk, waardoor het nog meer betekenis kreeg.

‘Romy heeft mij op haar eigen wijze, met liefde en aandacht begeleid. In het kunstwerk zijn elementen verwerkt die te maken hebben met de transitie die ik doormaak. Waanzinnig hoeveel emotie, betekenis, kracht liefde en schoonheid terugkomt in het kunstwerk dat een mooie plek heeft gekregen in ons huis.’