0.1 PERSONAL ART

Een kunstwerk afgestemd op jou en de herinneringen aan je dierbare.
SYMBOLIZE YOUR STORY

Ik geloof in de kracht van beeld, omdat je hier gevoelens, herinneringen en mooie momenten aan kunt koppelen. Door het gebruik van beelden kun je een sfeer neerzetten die past bij jouw essentie. Door de juiste beelden samen te brengen vormen ze jouw verhaal, gevuld met jouw levensenergie. Het symboliseert de relatie tussen jou en je dierbare. En dat is zo krachtig.


ART is a form of love,
ART is the ultimate gift,
ART heals life.

HOE HET WERKT?

Om een persoonlijk kunstwerk te maken dat is afgestemd op jou en jouw dierbare is het voor mij belangrijk dat je me meeneemt in het verhaal, gevoel of moment dat je vast wilt leggen. Ik snap dat dit soms heel persoonlijk is en wil ook graag de tijd nemen om dit samen te bespreken.

Voor een eerste kick-off sessie stuur ik je een vragenlijst en vraag ik je om mij foto’s te sturen van wat jou inspireert of van wat je graag verwerkt wilt hebben in het kunstwerk. Nog geen idee? Ik help je!

Tijdens een kick-offsessie bespreken we jouw wensen, gaan we dieper in op jouw verhaal en onderzoeken we hoe dit mooi in een kunstwerk past. Daarna ga ik het kunstwerk voor je maken en hebben we een feedbackronde. Na gemiddeld vier weken is het klaar en kun je het een mooi plaatsje geven in jouw huis.

Het samen ontwikkelen van een kunstwerk is meer dan alleen een proces. Het is een investering in jezelf en in je rouwproces. Je gaat stilstaan bij jezelf en je dierbare. Eren en herdenken.